Partner worden

echtmooij-9603

De stichting Schone Lucht voor Iedereen kan niet bestaan zonder onze partners. Wij kennen drie soorten partners: founding partners, commercieel partners en maatschappelijk partners.

Founding partners

Founding Partners zorgen voor de financiële basis voor de activiteiten van de stichting. De Founding Partners die de stichting zoekt hebben de intentie om de stichting minimaal voor drie jaar financieel te willen ondersteunen en bij te dragen aan het streven om schone lucht in Nederland te willen realiseren. De Founding Partners kenmerken zich als partijen die nu al actief bijdragen aan het realiseren van schone lucht dan wel een beleid voeren om luchtkwaliteit niet negatief te beïnvloeden. Lees hier meer de mogelijkheid om Founding Partner te worden.

Commercieel Partner

Bedrijven die zich willen aansluiten bij de stichting zijn van harte welkom. De Founding Partners zorgen samen voor de financiële basis voor de activiteiten van de stichting. Bedrijven, organisaties of instellingen die Partner willen worden, kunnen door middel van  een financiële bijdrage de stichting ondersteunen. Ook kent de stichting maatschappelijke partners, die zich inzetten met hun kennis en ervaring op het terrein van schone lucht. Zij dragen bij door het delen van deze kennis en ervaring. Lees hier meer de mogelijkheid om Commercieel Partner te worden.

Maatschappelijk Partner

Maatschappelijke organisaties en overheden die zich bij de stichting willen aansluiten zijn van harte welkom. Maatschappelijke partners en overheden kunnen op deze manier hun expertise en netwerk inbrengen waarmee ons gezamenlijk doel beter bereikt kan worden.

Maatschappelijke partners en overheden zijn niet verplicht een financiële bijdrage te leveren, maar kiezen hier vaak wel voor. Dit kan in de vorm van een bijdrage in kind aan de stichting, bijvoorbeeld een locatie voor een evenement, of door een financiele bijdrage aan de stichting (eventueel voor een specifiek project). De stichting zal op de website de maatschappelijk partners vermelden en een link plaatsen naar de website van iedere partner. Partners worden uitgenodigd voor de bijeenkomsten van de stichting en de publieksacties.

Wij denken graag mee hoe u onze stichting op andere wijze zou kunnen ondersteunen of waar wij samen kunnen werken. Lees hier meer de mogelijkheid om Maatschappelijk Partner te worden.